Home  |  Onderhoud & Reparatie  |  Restauratie & Spuitwerk  |  Racing  |  Te koop  |  Locatie/Contact

Restauratie & Spuitwerk

Restauratie

Algemeen

Plaatwerk

Bekleding

Spuitwerk

Restificatie

Restauratie
Het kan natuurlijk gebeuren dat uw (bij voorkeur) usa car ondanks het goede onderhoud toe is aan een (deel) restauratie. Dan bent u aan het goede adres bij J.S. Cars.
Hier volgt een korte beschrijving van de werkzaamheden.


Algemeen

Na inspectie van het object wordt een inschatting gemaakt van de werkzaamheden. Daarna volgt een volledige demontage, waarna alle lak, kit en teer verwijderd wordt. Dit kan chemisch (afbijt) of mechanisch (schuren, stralen).

Plaatwerk

Het vervangen van plaatwerk, balken e.d. wordt volledig in eigen huis gedaan met moderne en ambachtelijke technieken en apparatuur zoals plasma cutter, mig en tig lasapparatuur, maar ook met plaatschaar, tin en hamer en dolly.
Er zijn diverse inlas stukken op de markt alsmede volledige fabrieks originele schermen tot inmiddels volledige nieuwe carrosserie├źn (camaro, mustang).


Bekleding

Bekleding is voor de populaire modellen in perfect originele kleur en materiaal te verkrijgen.

Spuitwerk

Spuitwerk aan motorfiets / auto. Restauratieprojecten worden uitgevoerd met producten van De Beer lakken, 3M, Technolit e.d. voor een strak en blijvend mooi resultaat.

Restificatie

Dit is een samensmelting van restauratie en modificatie. Hierbij wordt het voertuig zodanig gemodificeerd zodat u veiliger en betrouwbaarder door het hedendaagse verkeer kunt zonder afbreuk te doen aan de klassieke uitstraling. Denk hierbij vooral aan wegligging, remmen en eventueel een overdrive transmissie. Schijfremmen ipv trommels, zwaardere veren en schokbrekers, zwaardere stabilsatorstangen, polyurethaan draagarm bussen etc. etc.
In combinatie met een modern opgebouwde motor rijdt u bovendien zuiniger en krachtiger rond.
Hierover kunnen wij u natuurlijk uitstekend voorlichten en adviseren.terug naar boven